Advertentie

Softonic-recensie

De ultieme Firefox-ervaring voor Android

Hoe ziet Firefox eruit op je mobiel?

De browser lijkt op Firefox voor Windows, maar de interface is aangepast voor mobiel gebruik. Zo kunnen pagina's gelijktijdig worden geopend als tabs, die je opent door op het nummer-icoontje naast de adresbalk te tikken. Dat is een erg slimme manier om meerdere tabbladen te beheren zonder dat je hele scherm vol staat.

Net zoals de desktop-versie, ondersteunt Firefox voor Android ook extenties, of Add-ons zoals ze hier heten. Met deze Add-ons krijgt je browser meerdere mogelijkheden. 

Waarin verschilt Firefox van andere mobile browsers?

Met de grote variëteit aan Add-ons kun je Firefox naar hartenlust aanpassen. Zo wordt browsen nog leuker!

Firefox voor Android heeft ook een fijne favorieten-manager en een startpagina met daarop de sites die je het meest bezoekt.  In- en uitzoomen is flink verbeterd sinds de vroege alpha-versie. Met pinch-to-zoom en dubbeltikken navigeer je moeiteloos over het web.

Met Firefox Sync heb je beschikking over alle favorieten, geschiedenis en open tabbladen van de desktop-versie van Firefox. Erg handig.

Firefox voor Android is zo ontworpen dat je ook op je telefoon soepel over het web te surft met de snelheid die je van Mozilla gewend bent.

Simpel en soepel

Firefox is een één van de beste browsers voor Android en een prettige browser om soepel mobiel te surfen.

De nieuwste versie van Firefox voor Android heeft een swipe-vriendelijke startpagina waarmee je vloeiend door je favoriete sites, bookmarks en geschiedenis surft. De browser vergt weinig van het geheugen van je Android-telefoon en biedt ondersteuning voor het WebRTC-platform.

Zuid-Afrikaans Engels, Thais, Litouws en Sloveens worden nu ook ondersteund als talen.

Aanpassingen

  • De nieuwste versie van Firefox voor Android heeft een swipe-vriendelijke startpagina waarmee je vloeiend door je favoriete sites, bookmarks en geschiedenis surft. De browser vergt weinig van het geheugen van je Android-telefoon en biedt ondersteuning voor het WebRTC-platform.

    Zuid-Afrikaans Engels, Thais, Litouws en Sloveens worden nu ook ondersteund als talen.

VOOR

  • Gebruiksvriendelijke interface met tabs
  • Ondersteunt add-ons
  • Favorieten-manager
  • Firefox Sync-ondersteuning

TEGEN

  • Sommige pagina's worden niet goed weergegeven

Ook beschikbaar voor andere besturingssystemen

Programma is beschikbaar in andere talenBeoordelingen about Firefox Browser: fast private safe web browser

Heeft u geprobeerd Firefox Browser: fast private safe web browser? Wees de eerste om uw mening te verlaten!


Advertentie

Verken Apps

Advertentie

Advertentie

De wetten inzake het gebruik van software verschilt per land. We moedigen het gebruik van dit programma niet aan of keuren het niet goed als het in strijd is met deze wetten.